O nama

Stankom
STANKOM d.o.o je osnovan 1992. godine, a njegov osnivač i vlasnik , Goran Vujičić, od samog početka intezivno radi na razvoju i rastu preduzeća.
Danas je STANKOM jedna od vodećih firmi u oblasti proizvodnje dimnjaka i ventilacionih elemenata, sa jasnim ciljem i rešenjima za unapredjivanje svoje proizvodnje i kvaliteta proizvoda koji nastaju od domaćih sirovina.

Prisutnost STANKOM proizvoda na celoj teritoriji Srbije, susednih država i regiona, predstavlja dokaz predanosti ovom poslu. Poštovanje rokova, visok kvalitet proizvoda i razne povoljnosti pri kupovini - mnogo je razloga za poverenje koje je STANKOM izgradio kod svojih kupaca.

Medju zapaženim izlagačima na međunarodnim sajmovima građevinarstva, STANKOM je jedno od retkih preduzeća koje uspešno posluje i izlaže svoje proizvode.
Kvalitet STANKOM proizvoda nije ostavio ravnodušnim stručne žirije na ovim skupovima i nagradjeni su vrednim nagradama i priznanjima:

- Srebrna medalja za troslojni montažni dimnjak 13,5 x 60cm na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Novom Sadu, 2008. godine.

- Posebno priznanje za troslojni montažni dimnjak 13,5 x 60cm na Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE, 2009. godine, u konkurenciji od 1082 izlagača.

Praćenjem najnovijih dostignuća iz svoje oblasti i tehnološkim usavršavanjem proizvodnog procesa, STANKOM neprekidno gradi svoje mesto na tržištu za godine koje slede, dokazujući svoj slogan: "Za sva vremena..."